How to survive the SAP TechEd


Van 18 - 20 oktober wordt de SAP TechEd in Amsterdam gehouden. Ga je er naar toe? Let dan op deze korte reishandleiding.


  • Bestudeer het programma, op deze SDN-site volgt binnenkort ook de mogelijkheid om je eigen agenda op te stellen op basis van de sessies die je wilt bezoeken.
  • Bij het kiezen van sessies: geef de voorkeur aan de hands-on workshops.
    Hierbij zit je zelf achter de knoppen en wordt presentatie afgewisseld met training. Mijn ervaring is dat deze sessies zeer leerzaam zijn.
  • Woensdagavond zijn van 19:00 tot 20:00 de Demo Jam sessions. Hier moet je bij aanwezig zijn! Korte (6 minuten) demonstraties van nieuwe features binnen SAP NetWeaver, powerpoint is hierbij verboden. Het publiek mag uiteindelijk kiezen welke demonstratie de winnaar is geworden. Dit door zoveel mogelijk kabaal te maken bij de sessie die jouw voorkeur heeft. In 2005 won de demonstratie van de nieuwe ABAP editor. (Niet gek natuurlijk wanneer de zaal vol staat met die-hard ABAP developers ;-)
  • Let op de starttijden. Zeker de hands-on workshops zijn zeer populair en vaak zijn er te weinig stoeltjes beschikbaar. Zorg dus dat je op tijd bent waardoor je verzekerd bent van een plaatsje achter een laptop. Een laptop heb je overigens nooit voor jezelf alleen, je wordt geacht met zijn 2-en achter zo'n apparaat te gaan zitten.
  • Eten doe je tussendoor bij één van de buffetten. De periode dat je kunt eten is lang en er is voldoende.

Wil je alvast wat zien? Kijk hier dan naar de foto's van 2005.

Comments

Popular posts from this blog

Professional Scrum Master \o/

Betere performance met behulp van SAPBTP Event Mesh