De autonomie om jezelf te vertegenwoordigen in een digitale wereld


Business Innovation with SAP, een nieuwe podcast van SAP Nederland die ik samen met Coen Sanderink maak. Hierin gaan we op zoek naar de echte use cases waarin SAP (technologie) het verschil heeft gemaakt en waar business innovatie is gerealiseerd. 
In de eerste aflevering gaan we in op de zoektocht waarin denkers van de ICTU, DEI, SAP Nederland en het SAP Innovation Center Network samenwerken om een oplossing te vinden.

Heb jij wel eens nagedacht over hoe je je digitale identiteit gebruikt voor diensten van de overheid? Waarschijnlijk denk je hierbij aan je BSN nummer en DigID. Hoe toekomst proef is dit eigenlijk? Hoeveel invloed heb je op je eigen digitale Identiteit? Hoeveel autonomie heb je daarover? En wat wanneer je niet digitaal kan of wilt authentiseren? Kan dit of moet het anders? En hoe dan? In deze aflevering spreken we met Youetta de Jager en Steven Gort, vrijdenkers en werkzaam bij de ICTU. We hebben het over de autonomie om jezelf te vertegenwoordigen in een digitale wereld, we noemen dit ook wel Self Sovereign Identity.

🎙

Comments

Popular posts from this blog

Professional Scrum Master \o/

Betere performance met behulp van SAPBTP Event Mesh